Liigu edasi põhisisu juurde

Hea klient! Levimas on pankade nimel saadetavad petusõnumid, mille abil püüavad kelmid saada ligipääsu kliendi pangakontole. Kahtluse korral ära ava sõnumiga saadetud veebiaadresse. Loe lisaks

 

Hea klient! Seoses kevadpühaga on meie kontorid ja klienditugi 1. mail suletud, samuti on maksete liikumises mõningaid muudatusi, millega palume arvestada. Loe lisaks

Restoran Kolm Sibulat avab täna uksed Maakri kvartalis

Erinevaid rahvuskööke kombineeriv restoran Kolm Sibulat kolis Maakri kvartalisse, kus pakutakse alates tänasest elamusi uue kontseptsiooniga restoranis ja šampanjabaaris, mis valmisid koostöös finantspartneri Coop Pangaga.

Restorani asutaja ja peakokk Roman Zaštšerinski lausus, et uue restorani kontseptsioon on inspireeritud Londoni restoranidest, kus kohtuvad erinevate kultuuride toiduvalmistamise traditsioonid. „Meie uus restoran pakub lisaks aeglasele toidunautimisele ka lõunamenüüd, kus valmistame kiiresti valmivat autentset Jaapani raamenit ning salateid. Elegantsust ja erakordseid maitsenüansse lisab restoranile šampanjabaar, kus soovime pakkuda šampanjat taskukohasema hinnaga kui Eestis seni harjutud.“

Ligi kümme aastat Telliskivi tänaval tegutsenud Kolm Sibulat pakub uuel aadressil ka värsket menüüd, mille jaoks soetati ka spetsiaalne köögitehnika. „Varasemalt kasutasime nuudlite tegemiseks klassikalist nuudlimasinat, uues restoranis hakkame aga nuudleid valmistama spetsiaalse Jaapani raamenimasinaga, mille abil valminud nuudlitel on ehtne aasiapärane tekstuur ja maitse,“ selgitas Roman Zaštšerinski.

Restorani perenaine Jana Zaštšerinski lisas, et uues menüüs pööratakse suuremat tähelepanu ka taimsele toorainele ja toidutalumatustele, et keegi ei peaks maitseelamustest ilma jääma. „Näiteks raamenit valmistatakse klassikaliselt nisujahust, kuid pakume ka gluteenivaba alternatiivi,“ tõi ta välja.

Lisaks Kolmele Sibulale kuulub samadele kokkadest omanikele Roman Zaštšerinskile ja Igor Andrejevile ka 2009. aastast tegutsev restoran Moon Kalamajas.

Kolme Sibula uue restorani rajamist rahastas Coop Pank. „Kolm Sibulat ja samadele omanikele kuuluv restoran Moon Kalamajas on end tõestanud juba enam kui kümne aasta jooksul, saavutades kõrge hinnangu nii eestlaste kui ka turistide hulgas,“ rääkis Coop Panga ärikliendi finantseerimise äriliini juht Lehar Kütt. Kodumaise pangana soovib Coop Pank toetada ettevõtjad, kes viivad Eesti elu edasi. „Kolme Sibula meeskond on hea näide pühendumisest, mille tulemusena areneb nii Eesti toidukultuur üldiselt kui ka Maakri kvartal, kus nii uus restoran kui ka Coop Panga peahoone asuvad,“ lisas Kütt.

Kolm Sibulat võtab aadressil Maakri 19/1 külalisi vastu alates 1. augustist. Ametlik avapidu peetakse septembris.

Kolm_sibulat_maakri

Jaga